Små detaljer gör stor skillnad

Idag tänkte jag skriva om någonting som är lite mindre än möbler i allmänhet är, men som också är nog så viktigt. Inredning handlar om att få sitt hem att se så fint ut som möjligt (eller coolt, eller vad det nu är för stil man är ute efter). Men vad är då det viktigaste delen av ens hem? Svaret är enkelt och på sätt och vis också lite uppenbart: det är en själv. Helst ska man passa in i det hem som man har skapat sig, men huvudsaken är nog ändå att man ser ut ”rätt” när man är utanför hemmet; hos vänner, på arbetet, på stan och så vidare. Så den här gången tänkte jag skriva lite om stil.

Konstant förändring
Stil är inte helt lätt och på sätt och vis mycket svårare än inredning. Det krävs ett konstant arbete för att skapa och behålla en vis stil, och det går helt enkelt inte att skaffa sig det ”rätta” kläderna och känna att det räcker med det. Inte alls. Ser man ut på samma sätt dag ut och dag innan kommer man dels att tröttna på sig själv, och dels kommer vänner, bekanta och arbetskamrater att börja se en som, tja, förutsägbar. Den som alltid har samma kläder och så dag ut och dag in. Och det är ju inte så roligt. Det gäller att konstant förändra sig och det behövs inte så mycket, faktiskt.

Behövs inte mycket
Thomas Sabo-hjärta.Det räcker med att man skaffar sig till exempel ett nytt armband eller ett halsband för att det ska bli en märkbar skillnad. Som ett exempel kan jag ta ett halsband jag fick för en liten tid sedan (av någon som tycker om mig:) ), Infinity Hjärta från Thomas Sabo. Ett otroligt snyggt halsband som jag burit varje dag sedan dess, och fått en hel mängd kommentarer om, alla väldigt positiva. Trots att jag i övrigt hade samma gamla kläder som jag alltid har på mig. Men en så liten sak (liten och liten, men ni förstår vad jag menar) gjorde ändå väldigt stor skillnad. Det behövs helt enkelt inte mycket för att man ska hålla sin stil fräsch och spännande.

Skriv en kommentar