Sheraton

Vikten av att ha en bra säng kan knappast överskattas. Som den gamla sloganen från tiden då åtta timmars arbetsdag infördes: ”åtta timmar verka för åtta kronors päng åtta timmar fritt och åtta uti säng”. Stavning och lön har kanske ändrats en del sedan dess, men vad gäller sömn, så sover vi ungefär lika mycket nu som då, men med den skillnaden att fler av oss lider av sömnproblem. Med möjligt undantag för kontorsstolar, så finns det ingen annan möbel som vi tillbringar så mycket tid i, och de flesta av oss är nog medvetna om hur viktig en bra kontorsstol är.

Sheraton är en kontinentalsäng, vilket bland annat innebär dubbla lager madrasser, som kanske inte är den billigaste du kan hitta. Men möjligen så är den den bästa, och en säng är definitivt en av de bästa investeringar man kan göra. Det finns knappast något bättre än att ligga och dra sig en söndagsmorgon i en skön säng, och Sheraton kontinentalsäng är då ett av de lyxigare alternativen.

Det som lyfter Sheraton över genomsnittet är att detaljerna är en aning bättre; vilket påverkar helhetsintrycket enormt. Att köpa den via en billig sajt som Trademax kanske inte är det billigaste, och det finns andra kontinentalsängar att få till nästan halva priset. Men för den som är beredd att betala extra för en möbel som är såpass viktig som en säng, så är Sheraton det kanske bästa alternativet. Det finns dessutom flera olika tillbehör att få till den, och man kan själv välja hur fast madrassen ska vara – eller om den ska vara olika fast på olika sidor!

Se sängen här

Inlägget är stängt för kommentarer.