Välkommen till Fakirtrendyhome!

Om du går i inredningstankar har du hittat rätt – vi tipsar nämligen om möbler från webbshopar.

Vad ska man välja?

Det är en fråga många ställer sig när det kommer till inredning. Man har kanske en bild av hur det ska se ut, men det kan vara svårt att hitta de där guldkornen. Vissa kanske inte alls vet hur de vill ha det, utan bara letar efter tips på snygga, funktionella och prisvärda möbler. Vi finns till både för dig som letar efter något specifikt, och för dig som bara vill ha inspiration.

Alla röstar på sig själv

Om man letar efter en möbel kan det vara svårt att veta vad man får för pengarna. Det är ju så att alla tycker att just deras produkt är den bästa, och de kommer att försöka övertyga dig om just det, trots att du kanske i själva verket är ute efter något annat. Vi är en oberoende sida, som kan tipsa om möbler från olika företag. På så sätt får du en mer objektiv åsikt, och slipper försäljningssnacket.

Sängar och andra möbler

Vi har valt att lägga störst fokus på sängar. Eftersom vi ägnar ungefär en tredjedel av vårt liv åt att sova, behöver vi förstås en riktigt bra säng. Just sängar är något som många upplever som svåra inköp. Det handlar visserligen om stil och smak, men lika mycket om att sängen ska tjäna sitt syfte, det vill säga att vi ska få en god nattsömn. Vi gillar sängar, men tipsar förstås om all sorts inredning och möbler.

En källa till inspiration

På den här sidan kommer du inte att kunna köpa några möbler. Vi finns till för att berätta om bra möbler som du kan hitta på nätet, och framförallt för att inspirera. Kanske hittar du något här som du inte visste fanns, eller får nya infallsvinklar i dina funderingar kring möbler och inredning. På vår sida finns något för alla.

Kontakta oss gärna

Om du funderar över något på vår sida, finns vi här för att svara på dina frågor. Du är även välkommen att tipsa oss om dina bästa inköp. Vi ser fram emot att höra från dig!

E-post: kontakt@fakirtrendyhome.se

Inlägget är stängt för kommentarer.