Olika soffbord för olika tillfällen

När man pratar om soffbord så är det väldigt viktigt att tänka funktion kombinerat med design. Det handlar alltså för dig som köpare att hitta den unika kombinationen mellan dessa två för att du ska få det precis som du vill ha det. Här tänkte vi titta närmare på olika soffbord från Trademax.

Det handlar såklart mycket om smak när man väljer soffbord, men det kan ändå vara bra att se skillnaderna. Trademax har både väldigt moderna utformade soffbord och väldigt klassiska, som egentligen aldrig går ur trenden. Det gäller framför allt de soffbord som ser aningens äldre ut, framför allt bord som Nepal Kistbord och Texas Soffbord med hjul. Det här är bord som egentligen passar till det allra mesta, dessutom är de också mycket praktiska eftersom att ett av dem har mycket förvaringsutrymmen medan det andra går att flytta lätt med hjälp av hjulen på bordet.

Soffborden från Trademax är dessutom designade i tidstypisk stil, där det stilrena, kantiga (eller runda) verkligen har fått komma till uttryck. Många gånger handlar det om att kombinera det avskalade med det praktiska, att det inte ska vara alldeles för iögonfallande medan det samtidigt kan gömma undan saker som inte behöver ligga framme. Ser man exempelvis på Nelson Soffbord har man ett tydligt exempel på vad vi menar med avskalad och trendig design på soffbord, men som samtidigt har bra förvaringsmöjligheter. Kings Cross Soffbord är också det ett mycket populärt modernt soffbord som många väljer att köpa till sina vardagsrum.

Skriv en kommentar