Klassikern Howardsoffan

När det gäller soffor, så finns det knappast en mer klassisk möbel än Howardsoffan. Dess ursprung går tillbaka till 1800-talet, och det är ingen slump att den fortfarande finns kvar. Namnet kommer från det företag, Howard & Sons, som skapade ”originalet”, men idag finns det en stor mängd tillverkare av Howardsoffor. Namnet har helt enkelt blivit generiskt, och betecknar inte längre en produkt från en viss tillverkare. På så sätt kan alla köpa en bra Howardsoffa till ett rimligt pris, från företag som Trademax och andra. Just Trademax modeller kan ses som typexempel på hur en Howardsoffa ska vara – enkel och ren, och otroligt bekväm. En Howardsoffa är definitivt något som alla borde unna sig – bättre soffa finns knappast!

Även om det finns en stor mängd av tillverkare av Howardsoffor numera, så har de vissa saker gemensamt. Designen är vad många skulle kalla klassisk och tidlös, och de passar därför in i snart sagt alla inredningsstilar. Det är dock när det gäller bekvämlighet som Howardsofforna visar varför de är så populära. De är mycket mjuka och sköna att sitta i; uttrycket ”att sjunka ner i en soffa” passar verkligen helt perfekt för Howardsoffan.

Tack vare att det finns så många olika varianter och storlekar att välja mellan idag, så kan också alla hitta en Howardsoffa som passar just dem. Det är helt enkelt ett koncept som, trots att det är så enkelt, kan varieras i det oändliga. Men som med så mycket annat är det oftast bäst att hålla sig till det enkla och beprövade.

Se soffan här

Inlägget är stängt för kommentarer.